J. Karjalainen - Mennyt Mies (virallinen musiikkivideo)


Tätä J. Karjalaisen Mennyt Mies :tä albumilta Et ole yksin tuli kuunneltua muutama viikko sitten esikoisen laittaessa kaiuttimiensa bassovahvistimen nupikat kaakkoon samalla kun odoteltiin leffamovien latautumista tietokoneelta televisioruudulle. Esikoinen on sikäli hyväosaisen asemassa, että on oma kämppä, jossa opetella itsenäistymistä ruuanlaittamisineen ja siivoamisineen. Edullinen, käytetty pyykinpesukone on vielä etsinnöissä ja niin kauan kuin pyykinpesukonetta ei ole, minä hoidan pyykit.

Mutta palataanpa J. Karjalaiseen, jota kuuntelin ennen bassoboost täräytystä viimeksi joskus v. 1998 ja kappaleet, joita kuuntelin olivat mm. On kaikki niinkuin ennenkin, Oi mikä ihana ilta ja Marjaniemessä. Eksyneisyyteni, ajelehtimiseni, huntalouteni ja jotenkin sanoisinko hukassa kuin lapanen olemiseni takia en saanut kyseisistä kappaleista juuri mitään ajatusvirtaani, mikä saattoi johtua hyvin pitkälti myös musiikista estettynä olemisestani.


Monien vaiheiden jälkeen kautta rantain juuriani tutkittuani sain tietää, että J. Karjalainen on isäni Reijon sukua edesmenneestä isoäidistä, isoisoäidistä ja isoisoisoäidistä Anni Karjalaisesta. Niin, että tervehdys vaan J. Karjalainen! 😊

Musiikin maailman synnyttyä uudesti ja ilosta ajatusteni virtaan ajattelin klikata LevykauppaÄx:n ostoksille. Ostosreissu ei ole ensimmäinen, viime syksynä shoppailtiin Fredin Kaikki parhaat.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

1 x rukousvastaus ja vähän muutakin

Noitien pirunristit

Aikainen ruska